Meet our mates

Hier zijn ze dan. Ondernemend, leergierig en met het hart op de tong. Maar bovenal: altijd lekker zichzelf. Met Mates als deze is geen enkele uitdaging nog te groot. Ze kijken er alvast naar uit je beter te leren kennen.

Wij gaan voor duidelijk digitaal

End-to-end, clickthrough, CAC, SERP, impressions … 
Het lijkt wel of de digitale marketingtermen van vandaag met de bit cryptischer worden. Niet verwonderlijk in een steeds complexere en datagedreven digitale wereld. Maar wil je succesvol navigeren in de digitale jungle is er ook nood aan wat meer gewonemensentaal.  

Bij Miles & Mates gaan we daarom voor duidelijk digitaal. Toegegeven, soms betrappen we onszelf ook nog op zo’n slimme woorden. Maar hey, we zijn ook maar mensen. Toch, als het om digitale marketing gaat doen wij er alles aan om bedrijven, merken en overheden hapklaar én verstaanbaar van A naar Z te begeleiden

"Ik ben ontzettend fier op ons topteam, dat zich dag in dag uit volledig smijt op de digitale groei van onze klanten. Met elke nieuwe uitdaging die ze trotseren worden onze Mates sterker en slimmer, en dat is exact wat we ook voor onze klanten willen realiseren. "

 

- Jelle Wierdsma - CEO Miles & Mates -

Meet our Mates

Ze komen in alle vormen en maten, maar één ding hebben ze gemeen: een ongebreidelde passie voor digitale marketing.

We zijn overigens altijd op zoek naar gelijkgestemde digitale marketeers die net als ons the extra mile willen afleggen voor de digitale marketing uitdagingen en opportuniteiten van onze klanten.

Ben je of ken je zo iemand, laten we dan zeker connecteren!

 

Jelle Wierdsma
Jelle Wierdsma
CEO
Jolien Bangels
Jolien Bangels
COO
Sévérine Vanderstraeten
Sévérine Vanderstraeten
Words Wizard
Bram Debougnoux
Bram Debougnoux
Automation Architect
Yana Scheymans
Yana Scheymans
Social Superstar
Rachelle Prevaas
Rachelle Prevaas
Digital Dynamo
Brent Put
Brent Put
Search Specialist

Samen groeien?

We go the extra mile for your digital marketing! We maken met plezier wat tijd vrij om samen te sparren over jouw uitdagingen en opportuniteiten.