Senior Digital Marketeer

Wie zoeken we?

We zoeken een een digital marketing wizard die vertrouwd is met Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads en andere aspecten van performance marketing. Heb je ervaring met en een passie voor het opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van digitale campagnes, dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Je hebt minstens 1 à 2 jaar gerichte ervaring met online advertising en performance marketing, en brengt een flinke dosis energie en gedrevenheid voor de dag. Google Analytics en andere digitale dashboards kennen voor jou bovendien geen geheimen.

Maar vooral: je bent iemand die proactiviteitheldere communicatieexpectation management en een positief klantcontact hoog in het vaandel draagt en in staat is autonoom zijn eigen klanten te beheren en vertrouwen te creëren.

Wat we je bieden

Sfeer & gezelligheid

Wij bieden een uitdagende job binnen een jong, creatief en tof team. We zetten in op een warme en sfeervolle bedrijfscultuur.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de kans om mee te groeien met ons jong en sterk groeiend bedrijf, je talenten te ontwikkelen en jezelf te ontplooien als sterke waarde binnen het team.

Passende vergoeding

Wij bieden hiervoor een marktconform loonpakket aan dat wordt aangevuld met heel wat extralegale voordelen.

Waarom Miles&Mates?

Miles&Mates is een jong, dynamisch en snel groeiend digitaal bureau. Wij zijn steeds op zoek naar bijkomend talent. 
 

Vele bedrijven hebben kwalitatieve producten of een uitstekende dienstverlening, maar zijn online niet zichtbaar genoeg waardoor ze lang niet het aantal aanvragen krijgen dat ze verdienen. Daar brengen wij verandering in.

Bovendien willen we aantonen dat online communicatie ook gewoon leuk en magisch kan zijn. Controle krijgen over een continue stroom aan nieuwe klanten is een fantastisch geschenk, en onze grootste bron van energie!

Interesse? Laat het ons weten!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Solliciteer dan nu en join our team! 

    Scroll naar boven
    Spring naar de inhoud