Join ScrollStop studios: the social academy!

Boei, betrek, bouw: jouw pad richting meer impact op social.

De steeds kortere aandachtspanne op socials heeft de scrollcultuur en onze manier van business doen, enorm veranderd.

Ben jij al bezig met het integreren van video in je contentplanning? Heb je al ooit een Reel gepost met je bedrijfsaccount? Heeft jouw business al een TikTok account? 

Was je antwoord op een van de bovenstaande vragen “nee”? Hoog tijd dat we daar verandering inbrengen!  Want aandacht krijgen van jouw doelpubliek en omzetten in vertrouwen vraagt een nieuwe en duurzame aanpak voor je bedrijf.

Een succesvol social media plan uitbouwen in 2024? Short-form video is the key to succes

Wil jij groeien op socials anno 2024? Dan volstaan je traditionele methoden op social niet meer om klanten en talent aan te trekken. Wat dan wel? Een vernieuwende aanpak die aandacht van scrollers omzet in vertrouwen en groei voor jouw bedrijf! 

De short-form video TGV schakelt een versnelling hoger, jij ook?

Een nieuwe aanpak, ja dat betekent dat je uit je comfortzone zal gaan (net zoals je al vaker deed) én toch blijft dat altijd even wennen. Veel bedrijven en ondernemers zien het aanpassen van hun contentstrategie als een grote drempek waar ze over moeten want “je moet het maar allemaal kunnen bijhouden” en “is dat wel iets voor ons, zo TikToks en Reels?”. Maar, je moet deze keer niet alleen doen!  

Trouwens ja, dat is iets voor jou! Beter nog, hoe langer je twijfelt hoe moeilijker het zal worden om mee op de short-form video content TGV te springen. En ja, jouw klanten zijn aanwezig op deze platformen. Ze scrollen er zelfs gemiddeld 60 minuten per dag op. 

Why wait? Content is toch all about “the right message at the right time for the right person?”  

PS: goed nieuws voor je!

Omdat het allemaal nieuw is en er waarschijnlijk veel tegelijkertijd op je afkomt geef ik graag nog volgende mee: uitzoeken aan wie je je content moet tonen dat doen de algoritmes van Instagram en TikTok maar al te graag voor je. Jij kan je dus focussen op je kennis & expertise, content maken met de ScrollStop strategie en meesurfen op het succes van de algoritmes. 

Overtuigd van het belang van short-form video content maar vraag je je nog af: welke content? Hoe vaak moet ik posten? Hoe maak ik een goede video? Hoe trek ik de aandacht met mijn content? Hoe zit het met #’s?  

Dan is onze ScrollStop studio echt iets voor jou!  

“Marketing is no longer about the stuff you make,
but the stories you tell.”

– Seth Godin

ScrollStop Studio programma:

Schrijf je in voor één of beide sessies van onze ScrollStop studio. Eén sessie duurt 4 uur.

SESSIE 1 (26/03/2024) - EXPLORE & ELEVATE: social media anno 2024

SESSIE 2 (02/04/2023) - REAL RADIANCE: crafting compelling content

PRAKTISCH

Je kan het volledige programma volgen, of je inschrijven voor één van de twee sessies.

In beide gevallen ontvang je het volgende:

FULL ACADEMY

€990

1 SESSIE

€590

Let's connect!

Yana Scheymans

Social Media Trainer | Social Advertising Expert

Jelle Wierdsma

CEO Miles&Mates | Digitaal Strateeg | Groeiversneller

Schrijf je nu in voor
de Scrollstopper Studios!

Schrijf je hier in voor de volledige social academy of één van de afzonderlijke sessies, vraag een vrijblijvende offerte voor onze In-Company social media trainingen, of zet je op de wachtlijst voor een volgende editie van de Scrollstopper Studios indien de voorgestelde datums niet passen.

    Scroll naar boven
    Spring naar de inhoud