SEO/SEA Marketeer

Wie zoeken we?

Ben je een echte G-wizard, helemaal thuis in de wereld van Google Analytics, Google Adwords, Google Tag Manager, Google Search Console en Google-wat-nog-meer?

Vind je dat het échte marketing-werk zich afspeelt in cijfers, analyses en rapportering, eerder dan in creatieve brainstormsessies en photoshop-designrondes?

En vooral: ben je iemand die teamworkopen communicatie en fijne klantrelaties hoog in het vaandel draagt en op zoek is naar een stimulerende werkomgeving waar groei én cultuur centraal staan?

Dan ben jij misschien de SEO/SEA Marketeer die we zoeken! 

Wat we je bieden

Sfeer & gezelligheid

Wij bieden een uitdagende job binnen een jong, creatief en tof team. We zetten in op een warme en sfeervolle bedrijfscultuur.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de kans om mee te groeien met ons jong en sterk groeiend bedrijf, je talenten te ontwikkelen en jezelf te ontplooien als sterke waarde binnen het team.

Passende vergoeding

Wij bieden hiervoor een marktconform loonpakket aan dat wordt aangevuld met heel wat extralegale voordelen.

Waarom Miles&Mates?

Miles&Mates is een jong, dynamisch en snel groeiend digitaal bureau. Wij zijn steeds op zoek naar bijkomend talent. 
 

Vele bedrijven hebben kwalitatieve producten of een uitstekende dienstverlening, maar zijn online niet zichtbaar genoeg waardoor ze lang niet het aantal aanvragen krijgen dat ze verdienen. Daar brengen wij verandering in.

Bovendien willen we aantonen dat online communicatie ook gewoon leuk en magisch kan zijn. Controle krijgen over een continue stroom aan nieuwe klanten is een fantastisch geschenk, en onze grootste bron van energie!

Interesse? Laat het ons weten!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Solliciteer dan nu en join our team! 

    Scroll naar boven
    Spring naar de inhoud